Tanácsadás

2021.12.24. 07:00

Jogpont projektről tájékozódhattak az érdeklődők Szécsényben

Négy fiatal pécsi jogász, élve egy uniós pályázati lehetőséggel, az ország 138 településén megszervezte a Jogpont projektet. Az elmúlt napokban Szécsényben tartottak fórumot.

Sz. F.

Forrás: Shutterstock

Fotós: Shutterstock

A fiatalok a projekt keretében főleg a munka világát érintő témákban nyújtanak segítséget térítésmentesen az ügyfeleknek. A hazánk 138 településén elérhető jogi szolgálat e-mailben vagy telefonon várja az érdeklődőket, emellett akár személyes találkozókat is szerveznek.
Dr. Kalács András ügyvéd, a program egyik szervezője portálunknak elmondta, céljuk, hogy minél több ember megismerje tevékenységüket, s bátran forduljanak hozzájuk jogi tanácsért, amelyet térítésmentesen biztosítanak. A szécsényi fórumot is ennek szellemében szervezték meg. 

Dr. Serfőzőné dr. Fábián Erzsébet szécsényi ügyvéd is tagja a Jogpont-­hálózatnak. A jogi szakember a Noolnak elmondta, hogy irodájában heti két alkalommal kereshetik fel őt az ügyfelek, főként a munka világát érintő ügyekben szolgál tanácsokkal. Azt tapasztalja, hogy ezen kívül több különböző jogi kérdéssel is sokan fordulnak hozzá. Elmondta, ügyfelei tájékoztatják őt a felmerült problémákról, s ő ismerteti az érintettekkel az ide kapcsolódó jogszabályokat, a megfelelő jogi eljárásokat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában