beruházás

2021.11.17. 08:43

Közel kétszáz méternyi járdaszakaszt is átadtak Nemtiben

Több beruházás is megvalósult a Magyar Falu Program támogatásával Nemtiben, melyek ünnepélyes átadását a napokban tartották.

G. E.

Becsó Zsolt, Széll Istvánné és dr. Becsó Károly

Fotó: Beküldött

Az óvoda épületének tetőszerkezete már tavaly elkészült, azonban a koronavírus-járvány miatt eddig nem került sor az átadóra. Idén is sikeresen pályázott az önkormányzat, ennek köszönhetően megújult közel kétszáz méternyi járdaszakasz a Kossuth úton. Az érintett részen már volt járda, azonban forráshiány miatt mart aszfalttal borították azt. A támogatásnak köszönhetően most térkővel burkolták, betonozták és szegélykővel is ellátták a gyalogosok számára kiépített szakaszt. Az átadóünnepségen dr. Becsó Károly és Becsó Zsolt országgyűlési képviselők, valamint Skuczi Nándor, a megyei önkormányzat elnöke is részt vett.

– A Magyar Falu Programnak köszönhetően az utóbbi években országszerte, így szűkebb hazánkban is soha nem látott mértékű fejlődés valósult meg a falvakban – fogalmazott dr. Becsó Károly. – A program valamennyi kiírása a kistelepülések és az ott élők boldogulását szolgálja.

Becsó Zsolt, Széll Istvánné és dr. Becsó Károly
Fotó: Beküldött

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában