összefogás

2021.11.02. 11:32

Egymillió forint értékben adományozott beteg gyerekeknek Gáspár Zsolti

Gáspár Zsolti 17 évvel ezelőtt vitt adományt először a Heim Pál Gyermekkórháznak, és azóta rendszeresen visszajár, hogy mosolyt csaljon a beteg gyerekek arcára.

Nool

20211029 Gáspár Zsolti adományozik a Heim Pál kórház részére Kammerer Zoltán Budapest Fotó: Máté Krisztián (MK) Ripost

Forrás: Ripost

Fotó: Máté Krisztián

A nógrádmegyeri showman mindezt azért teszi, mert annak idején a fiát is ott kezelték, így rengetegszer voltak kényszerű vendégei az intézménynek, ahol a fia is és ő is csak jó tapasztalatokat szereztek – írja a Ripost.

A ripost most elkísérte a TV2-n hamarosan induló Farm VIP 2 házigazdáját egy újabb adománnyal. A híresség most közel 1 millió forint értékben kalapozott össze adományt. A teherautón voltak játékok, bébiételek és rengeteg májkrém, amiket a Heim Pál kórház ápolási igazgatója vett át nagy örömmel. Zsolti gazda most nem egyedül érkezett, elkísérte őt A többszörös világ és olimpiai bajnok kajakzseni, Kammerer Zoltán és Vizslázs község polgármestere, Sándor József is, akik nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy a nagy értékű adomány összegyűljön és cél térjen.

„Élethosszig tartó köszönettel tartozom azért a gondosságért és szeretetért, amit a fiam kapott itt a Heim Pál Gyermekkórházban éveken át. Bár a fiam már nem szorul kezelésre, én töretlenül jövök, mert tudom, hány kisgyerek van a falak között, akiknek egy kis meglepetés is hatalmas örömöt jelent. A bébiételeket Vizslás polgármestere ajánlotta föl, a májkrémeket egy cégtől kaptuk, míg Kammerer Zoli barátom a szállításban segített”– mondta Zsolti a Ripostnak.

Vizslás polgármestere szintén beállt a TV2 sztárja mellé és nemcsak az adománygyűjtésben segít, de Zsolti gazda oltást népszerűsítő országjárásában is támogatja a hírességet. Eddig 8000 maszkot, rengeteg fertőtlenítőszert és ruhát adományozott a település nevében a programnak, melynek célja, hogy az ország összes romatelepén mindenki be legyen oltva koronavírus ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában