Szécsény

2021.10.23. 09:00

Köszöntötték a régi tanár kollégákat

A II. Rákóczi Ferenc Általános Iskolában hagyomány, hogy az idősek napja alkalmából házi ünnepség keretében köszöntik az intézmény egykori tagjait, akik ma már nyugdíjasok.

Sz. F

Az elmúlt évben a pandémia miatt erre nem került sor, idén viszont találkozhattak az aktív és a nyugdíjas pedagógusok. Pancsovai Gergely, az iskola igazgatója üdvözlő szavait követően megmutatta a vendégeknek az új tornatermet és a nyáron rendezett iskolatörténeti kiállítást. Szólt a bekövetkezett változásokról is. A nyáron érettségizettek volt az utolsó gimnáziumi osztályuk, ezután általános iskolaként működnek tovább. A nagylóci tagintézményük átkerült a varsányi általános iskolához. A változások miatt a tanévet csak egy igazgatóhelyettessel kezdték el.

A tantestület jó hangulatú, az iskola életével foglalkozó, sok humorral átszőtt műsorral kedveskedett a vendégeknek. A rendezvény a szeniorvetélkedőt követően, amelybe az aktív és nyugdíjas pedagógusok is bekapcsolódtak, fehér asztal melletti beszélgetéssel, nosztalgiázással fejeződött be. Sz. F

Ezek is érdekelhetik