Bátonyterenye

2021.10.23. 15:00

Hasznos időtöltés az őszi szünetre

 A helyi Gyerekesély Program munkatársai az őszi szünetben két helyszínen is változatos programokkal várják a kisebbeket és nagyobbakat. Az Ózdi út 37. szám alatt a Gyerekesély Irodában, a kisterenyei városrészen pedig a Civilházban tölthetik hasznosan szabadidejüket az érdeklődők október 25. és 29. között.

G. E.

A közösségi terek egész nap nyitva állnak, a programban dolgozó ifjúsági mentorok és pedagógiai asszisztensek reggel nyolc és délután 18 óra között biztosítanak elfoglaltságot a látogatóknak. – Az őszi szünidőben is szeretnénk hasznos időtöltést biztosítani a városban és a térségben lakóknak. A gyerekeknek kellemes kikapcsolódás, a szülőknek pedig nagy segítség lehet az egész héten át tartó, ingyenes rendezvény – fogalmazott Bakóné Dávid Judit, a program munkatársa.

Mint mondta, minden napra különleges foglalkozásokkal készülnek: hétfőn jelmezeket alkotnak, kedden mozoghatnak, szerdán mozizhatnak a résztvevők. Csütörtökön őszi dekorációk készülnek, míg a péntek délelőtt a játékról szól, délután pedig „Rémesen jó buli” zárja a hetet.

Ezek is érdekelhetik