lakossági fórum

2021.10.20. 19:29

Fórumot tartott Simicskó István Balassagyarmaton

Simicskó István, a Kereszténydemokrata Néppárt frakcióvezetője országjáró körútja során szerdán Balassagyarmatra látogatott, ahol Balla Mihály országgyűlési képviselővel közösen lakossági fórumot tartott.

L. J.

xxxx

Forrás: NMH

Fotó: L. B.

A rendezvény előtt Simicskó István – aki egyben a Magyar Honvédelmi Sportszövetség elnöke is – megtekintette az épülő Honvédelmi Sportközpontot, amely várhatóan hamarosan elkészül.

A frakcióvezető a lakossági fórumon számos témát érintett. Beszélt többek között a déli határon megépült kerítés fontosságáról, amely hazánk mellett az Európai Uniót is védelmezi, továbbá szólt a gazdasági növekedésről és a rezsicsökkentéstről is.

A frakcióvezető a lakossági fórumon számos témát érintett
Fotó: L. B. / NMH

– Az elmúlt tizenegy év alatt egymillió új munkahelyet teremtett a kormány, így ma már 4,7 millió ember dolgozik az országban – mondta Simicskó István.

Ezenkívül hangsúlyozta, hogy a kormány célja a tizenharmadik havi nyugdíj visszaépítése, amelyet a baloldali kormány vett el. A politikus kiemelte a család és otthonteremtési támogatások megvalósítását is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában