rendezvény

2021.09.21. 17:00

Sok év kihagyás után lesz falunap Erdőtarcsán

Szent Mihály-napi sokadalmat szerveznek Erdőtarcsa hazavár elnevezéssel szeptember 26-án, vasárnap, 14 órától a faluban.

N. O.

A rendezvény pályázati támogatásból valósul meg, amelyre egymillió forintot nyert el az önkormányzat. Markó Róbertné polgármester nemrég úgy fogalmazott, hogy kiemelten fontos, hogy a településen hagyománnyá váljon a falunap, hiszen hozzávetőlegesen öt éve nem volt ilyen jellegű rendezvény, mert a költségvetés nem bírta volna el. A pályázat által azonban most lehetőséget kapott a falu a közösség erősítésére és kikapcsolódásra is.

A rendezvényen az érdeklődők megtekinthetik a községből elszármazottak műsorát, amelyet interaktív gólyalábas előadás követ majd. Ezt követően a Héhalmi boszorkányok lépnek színpadra, de operett-előadással is készülnek a látogatók számára.

Az esti órákban a Cozom­bolis és tűzzsonglőrshow gondoskodik a jó hangulatról. A zenés-táncos műsorok mellett a faluházban és a ligetben is programok színesítik a napot. Így lesz például kiállítás, játszóház, foglalkozások gyerekeknek, de kirakodóvásár is.

Ezek is érdekelhetik