időjárás

2021.09.03. 07:58

Napos, gomolyfelhős idő lesz pénteken Nógrádban, de maximum 24 fokra számíthatunk

Továbbra sincs érvényben figyelmeztetés szűkebb hazánkra.

Nool

Forrás: shutterstock

Fotó: Shutterstock

A köpönyeg.hu szerint, délelőtt a reggeli párásság megszűnik, majd a ragyogó napsütés mellett gomolyfelhők képződnek. Nem lesz eső. A délies szél gyenge marad. 20 és 26 fok közötti kellemes időre számíthatunk.

Fotó: köpönyeg.hu

A met.hu előrejelzése alapján kezdetben felhősebb tájakon is szakadozik, gomolyosodik a felhőzet, és napos, gomolyfelhős idő várható. Több felhő főként a Duna vonalától keletre eső részeken valószínű. Csapadékra nem kell számítani. A légmozgás gyenge vagy mérsékelt marad. A legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 26 fok között várható. Késő estére többnyire 13 és 17 fok közé hűl le a levegő.

Érdemes rétegesen öltözni

A köpönyeg.hu hozzátette: Mai napon fronthatás nem terheli szervezetünket. A hűvösebb idő miatt az arra érzékenyeknél az ízületi fájdalmak felerősödhetnek, továbbá a korábbi műtétek és csonttörések helyén fájdalom jelentkezhet. Sokaknál figyelemzavar és nyugtalanság léphet fel, ami növelheti a közúti balesetek kockázatát is. A reggeli órákban érezhető hideg miatt a megfázás veszély is nagy lesz, ezért érdemes ennek megfelelően öltözködni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában