megmérettetés

2021.09.25. 08:30

Álmaim tortája: rajzpályázatot hirdettek Palotáson

Álmaim tortája elnevezéssel hirdetett rajzpályázatot a helyi művelődési ház közösségi oldalán a VII. Palotási Tortafesztivál alkalmából, amelyet október 9-én, szombaton rendeznek meg.

N. O.

3-4 éves gyerekek alkotásait várják

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A pályamunkákat A4-es méretben várják a gyerekektől, bármilyen technika alkalmazható. Az alkotásokon fel kell tüntetni a jelentkező nevét, életkorát, osztályát, települését és elérhetőségeit. Pályázni 3-4 éves gyerekeknek lehet, szüleik október 1-ig, péntekig adhatják le az elkészült műveket a helyi művelődési házban. Mindegyik alkotást zsűri értékeli majd, a legjobbak díjazásban részesülnek, amelyeket a fesztiválon adnak át. Egy kiállítás keretében minden rajzot megtekinthetnek az érdeklődők.

A tortafesztiválnak egyébként nagy hagyománya van a településen, elsőként 2014-ben rendezték meg azzal a céllal, hogy bemutatkozási és megmérettetési lehetőséget biztosítsanak a jelentkezőknek, valamint szakmai értékelést és útmutatást adjanak a versenyzők részére. Ezen túlmenően szeretnék megédesíteni a Palotásra érkezők hétvégéjét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában