egészségügy

2021.08.23. 06:50

Újabb öt évig Dr. Barrak Ahmad a szécsényi egészségügyi centrum igazgatója

A Szécsényi járás településeinek polgármesterei a napokban újabb öt évre szavaztak bizalmat dr. Barrak Ahmadnak, a Szécsény és Térsége Egészségügyi Centrum igazgató főorvosának.

L. J.

Dr. Barrak Ahmad többek között az immunrendszer erősítését ajánlja

Forrás: NMH

Fotó: Sz.F.

– Nagyon megtisztelő számomra ez a kinevezés – mondta dr. Barrak Ahmad, aki immár tizenegy éve vezeti az intézményt. Hozzátette: – A kollégáimmal mindennap maximálisan látjuk el a feladatainkat, azért, hogy a lehető legjobb ellátást nyújthassuk a betegeknek. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a Szécsényi járáson kívül más Nógrád megyei járásokból, illetve a térségen kívülről is érkeznek hozzánk betegek.

Az igazgató főorvos úgy véli, annak érdekében, hogy továbbra is ilyen jól működő intézmény maradhassanak, folyamatos fejlesztésekre van szükség. Éppen ezért idén már két nagyon jó minőségű hasi- és egy nőgyógyászatiultrahang-berendezést, valamint egy digitális panorámaröntgent is beszereztek.

– Teendő persze mindig akad, azonban nagyon hálás vagyok Balla Mihály, Becsó Zsolt és dr. Becsó Károly országgyűlési képviselőknek, Skuczi Nándornak, a Nógrád Megyei Önkormányzat Közgyűlése elnökének, Barna Jánosnak, a Nógrád Megyei Önkormányzat Közgyűlése alelnökének, Stayer László polgármesternek és Varga Bélának, a Nógrád Megyei Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány ügyvezetőjének, amiért folyamatosan támogatják az intézmény fejlődését – mondta dr. Barrak Ahmad.

Az igazgató főorvos kiemelte, fő céljuk továbbra is a betegek magas színvonalú ellátása. Emellett további elképzelései vannak a jövőre nézve. Szeretnék lecserélni az intézmény gépjárművét, valamint több 24 órás vérnyomásmérő készüléket vásárolni. Emellett a műtétek terén is bővíteni kívánják a szolgáltatásokat, így tervben vannak az endoszkópos és a horkolásgátló beavatkozások, valamint az ezekhez szükséges eszközök beszerzése.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában