ipoly party

2021.08.08. 08:33

Minden az Ipolyról szólt Balassagyarmaton

A Balassagyarmati Diák, Szabadidő és Versenysport Egyesület (BADISZVSE) harmadik alkalommal rendezett az Ipoly partján családi vizes napot szombaton.

L. J.

Sztancsik József, az egyesület vezetője elmondta: a rendezvény célja évek óta a sport mellett az érintett folyó népszerűsítése is, miközben minden korosztály számára kikapcsolódási lehetőséget kínálnak.

– A rendezvényen az érdeklődők egyebek mellett evezhettek az Ipolyon a BADISZVSE vízitúra szakosztályával, míg a Cserháti Hiúzok Íjász Sport Egyesület szakembereivel a célba lövést próbálhatták ki. A Mikszáth Kálmán Technikum és Szakképző Iskola rendészeti tanulói bűnmegelőzési beszélgetést és kerékpáros felkészítést tartottak. A résztvevők végigmehettek egy ügyességi pályán is, valamint igénybe vehették a Bikesafe szolgáltatást. Emellett játékos versenyekkel és a vízhez köthető kézműves foglalkozásokkal vártuk a családokat – részletezte Sztancsik József.

Az érdeklődők jutalma egy-egy tombola volt, így a nap végére a legszerencsésebb egy háztartási robotgéppel gazdagodott. Végül a megjelentek a folyó köszöntésével és koszorúzásával zárták az eseményt.

 

Címkék#ipoly

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában