csalódás

2021.08.22. 09:59

Kemény osztást kapott ByeAlex az utolsó pillanatban lemondott bánki koncert miatt

ByeAlex technikai okokra hivatkozva nem tartotta meg szombati bánki koncertjét, több száz rajongója várta hiába.

Nool

Budapest, 2015. június 27. ByeAlex (Márta Alex) lép fel az Élj tisztán! elnevezésû drogellenes világnapi rendezvény gálakoncertjén a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon 2015. június 26-án este. MTI Fotó: Marjai János

Forrás: MTI / Marjai János

Mintegy kétezren várták hiába a Bánki-tónál szombaton a népszerű énekest: ByeAlex szinte az utolsó pillanatban lemondta a koncertet. Az énekes " target="_blank" rel="noopener noreferrer">közösségi oldalán számolt be arról, hogy a technikai feltételek nem voltak megfelelőek, ezért nem tudtak volna olyan minőségben játszani, amit maguktól elvárnak.

Az énekes rajongói azonban nem érték be a bocsánatkéréssel, bejegyzése alatt elszabadultak az indulatok.

„Elszálltál kicsit, elfelejtetted honnan jöttél.” – fogalmaz az egyik felháborodott rajongója.

„Kedves Alex! Itt vártam rád 1,5 órát Bánkon, erre bejelentették, hogy nem jössz. Kiskorom óta követem a munkásságod, sajnálom, de hatalmas csalódás voltál!” – adott hangot nemtetszésének egy másik ByeAlex-fan.

„Milyen technikai ok? New Level Empire-nek megfelelt a bánki közönség? Amúgy a stábodnak szólhattál volna, hogy ne szereljék fel a teljes cuccot feleslegesen....gratulálok.” – írják a kommentben.

A szervezők is sajnálatukat fejezték ki az esettel kapcsolatban. Mint közösségi oldalukon írják, az előadóval kötött szerződés szerinti feltételek közül sajnos volt néhány, amelyet objektív okok miatt nem tudtak teljesíteni.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=385374299673400&id=113074370236729

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában