falunap

2021.08.22. 13:54

Cserhátsurányban díjakat osztottak, Magyarnándorban játszóteret avattak

Két, egymáshoz közel fekvő településen is falunapot tartottak szombaton.

H. H.

Forrás: NMH

Fotó: H. Cs.

Cserhátsurányban a sportcsarnok udvarán Katulin Károly polgármester a falu legfiatalabb és legidősebb lakosát köszöntötte. Az alig pár napja született Juhász Norman nevében nagyapja vette át az elismerést, míg a nemrég 94. születésnapját ünnepelt Veres Istvánné egészségügyi állapota miatt nem tudott személyesen megjelenni, őt egy későbbi időpontban, otthonában üdvözli az önkormányzat.

A horgászverseny jutalmait is kiosztották Cserhátsurányban
Fotó: H. Cs. / NMH

Ezután kiosztották a korábban rendezett horgászverseny jutalmait. Ezen a viadalon a fiatal Hekli Martin horgára akadt a legtöbb hal. A köszöntők után a színpadon átadták a teret a fellépőknek.

Magyarnándorban a hagyományos bearatási ünnepség felvezetéseként felavatták a település új játszóterét, míg a művelődési központ előtti téren a szabadtéri szentmise után előbb Schmiedt Károly polgármester számolt be az elmúlt hónapok legjelentősebb fejleményeiről, majd több műfaj képviselői, a hagyományőrzőktől a modern stílusokig szórakoztatták a közönséget.

Helyi hagyományőrzők is szórakoztatták a közönséget Magyarnándorban
Fotó: H. Cs. / NMH

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában