magyarázat

2021.08.22. 20:57

Káromkodva osztotta ki a kommentelőket és a bánki szervezőket ByeAlex

Az énekes állítása szerint az elmúlt tíz évben egyszer mondott le koncertet technikai okok miatt. A szervezőknek is csúnyán nekiment.

Nool

Budapest, 2015. június 27. ByeAlex (Márta Alex) lép fel az Élj tisztán! elnevezésû drogellenes világnapi rendezvény gálakoncertjén a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon 2015. június 26-án este. MTI Fotó: Marjai János

Forrás: MTI / Marjai János

Mint arról nem olyan rég beszámoltunk, ByeAlex technikai okokra hivatkozva nem tartotta meg szombati bánki koncertjét, több száz rajongója várta hiába. Az énekes " target="_blank" rel="noopener noreferrer">közösségi oldalán számolt be arról, hogy a technikai feltételek nem voltak megfelelőek, ezért nem tudtak volna olyan minőségben játszani, amit maguktól elvárnak. Az énekes rajongói azonban nem érték be a bocsánatkéréssel, bejegyzése alatt nekimentek az énekesnek.

ByeAlex most egy hosszú posztban reagált az őt ért bántásokra.

Akkor most reagálok 1x és utoljára a legutóbbi posztom kapcsán, hiszen többen itt azt hiszik, hogy eddig azért nem tettem mert fosok valamitől. Mitől kellene? Én teljesen őszintén, és elnézést kérve megfogalmaztam, hogy igazából a szervezőbrigád, akik az esemény hivatalos oldalán keresztül gusztustalanul uszítják ellenem az embereket, nem tettek eleget egy rakás pontnak, ami a szerződésünkben ott állt benne sorban.” – fogalmazott az énekes.

Hozzátette: hogy ezeket nem szeretné részletezni, mert nagyon hosszú és unalmas lenne a laikusok számára.

Esetünkben még azt is szétkamuzták a szervezők, hogy lehet-e vizuált hoznunk! Amire azt mondták, hogy NINCS ELÉG ÁRAM! (Közben azóta már láttam képeket ott megépített színpadokról.) Ezt is elfogadtuk, pedig én már nemigen szeretek enélkül fellépni, mert lehet itt kommentekben gúnyolódni rajtam, de igen, azt hiszem tartok ott, hogy ha már odaviszem a cuccaimat, a stábomat, a zenekaromat, és a dalaimat, akkor elvárhatom azt is, hogy ne basszanak át, mert pontosan azért vagyok ilyen amilyen, mert én nem csak magammal szemben de a közönségemmel szemben is maximalista vagyok.” – folytatta.

Mint írja, aki őt mocskolja és gyűlölködik felette, nem igazán szereti amit csinál. Ha szeretnék tudnák, hogy az elmúlt tíz évben egyszer mondott le koncertet technikai okok miatt.

Bánk az egyik kedvenc városom, és rohadtul örültem neki, mikor a meghívást megkaptuk! A fiúknak meséltem, hogy életük egyik legszebb helyén járnak majd.

De ez van… ez történt. Remélem a szervezők ebből tanulnak majd, és nem állítanak többet ilyen kellemetlenségek elé egy előadót és közönséget sem.

Ennél többet nem tudok erről mondani.” – zárta sorait az énekes.

A teljes poszt itt olvasható:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában