segítség

2021.07.14. 14:22

Önzetlen támogatás segíti a gyarmati hajléktalanszálló felújítását

A Magyar Vöröskereszt burkolóanyagokat kapott a Zalakerámia Zrt.-től. Az adományból a Nógrád megyei szervezet is gazdagodott, a napokban nyolc zsák csemperagasztót, kétszáz négyzetméter padlólapot és 258 négyzetméter falicsempét vehettek át a helyi munkatársak.

G. E.

Felújítják a hajléktalanszálló

Forrás: Beküldött fotó

– A felajánlott építőanyagokat az intézményeink felújítására használjuk majd fel. Nógrád megyében a balassagyarmati hajléktalanszálló nappali melegedője és a népkonyha kiszolgálóhelyisége korszerűsödik, a munkálatok hamarosan elkezdődnek – tájékoztatott Duberné Dunaveczki Éva, a hajléktalanszálló vezetője, aki arról is beszámolt, hogy jut az adományokból rászoruló családoknak is.

– Az előzetes felmérés alapján kiderült, hogy hol van erre szükség, így a napokban két balassagyarmati nehéz sorsú család már meg is kapta az építőanyagokat – mondta.

Az intézményvezető kitért arra is, hogy a Romhányban található cég már korábban is támogatta a Vöröskereszt által megyénkben működtetett hajléktalanszállót, egy korábbi felújítás ennek segítségével valósult meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában