Dance Challenge

2021.06.24. 14:13

A diákokkal közösen csatlakozott a Jerusalema kihíváshoz a Fáy András Technikum

Ismét felcsendültek a Jerusalema zeneszám dallamai a Nógrád Megyei Szakképzési Centrum Fáy András Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium falai között. Ezúttal a tanárok a diákokkal közösen lejtették az örömtáncot.

V. E.

Az elsajátítható szakmákra is felhívták a figyelmet

Forrás: NMH-fotó

Kurcsik Enikő, az intézmény oktatója elmondta: miután visszatérhettek a jelenléti oktatáshoz, mindenképpen szerették volna a gyerekeket is bevonni a kihívásba.

– Már az első héten megindult a szervezés, és azt tapasztaltuk, hogy a fiatalok legjava nagy lelkesedéssel fogadja a Jerusalema öröm­táncmozgalomhoz való csatlakozás ötletét. Néhány hét alatt – szabadidőnkben – begyakoroltuk a koreográfiát, amelyben egy-egy motívummal az iskolánkban elsajátítható szakmákra is utaltunk. Miután magabiztossá váltak a mozdulatok Szőke Győző kollégánk felvételen örökítette meg az önfeledt pillanatokat – fejtette ki Kurcsik Enikő.

Hozzátette: a kihíváshoz négy-öt osztályból csatlakoztak gyerekek. Az oktató szerint a viszontlátás öröme mellett a diákok közösségét csak még inkább összekovácsolta az örömtánc.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában