május elseje

2021.05.02. 19:03

Különleges majálist tartottak Mátranovákon

Rendhagyó majálist tartottak szombaton a településen.

G. E.

NMH / Ladóczki Balázs

Az önkormányzat teherautója körbevitte a községen a májusfát, amelyre az út során színes szalagokat aggathattak a helyiek. Akinek kedve volt, csatlakozhatott is a vidám zeneszóval kísért menethez, természetesen a kötelező egészségügyi szabályokat – a maszkviselést és a kötelező távolságtartást – betartva.

 

– Az elmúlt években mindig a művelődési ház udvarán állítottunk májusfát, idén azonban szerettük volna a lakosságot is bevonni a szórakozásba – tájékoztatott Maruzsné Répás Lilla közművelődési asszisztens. hozzátéve: – Bízunk abban, hogy ezzel a rendhagyó programmal újra elindul a közösségi élet a településen, hiszen hosszú ideje nem volt már lehetőségük a lakóknak arra, hogy együtt töltsék el a szabadidejüket.

A vidám menet a művelődési háztól indult, a zenés falujárás végállomása is ugyanitt volt. A jó hangulatú programon örömmel vettek részt a helyiek: a szépen feldíszített, közösen felszalagozott májusfa leveleit ma már a művelődési ház udvarán lengeti a szél.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában