fejlesztést

2021.05.15. 11:00

Fiókgyógyszertárat alakítanának ki Mátraverebélyen

A település központjában, a polgármesteri hivatallal szemben található az a kétszintes épület, amelynek teljes felújítását pályázati forrásból valósítaná meg az önkormányzat. Az ingatlan egykor a helyi gyermekorvos lakása volt.

G. E.

– Az épület jelenleg a vöröskereszt által szervezett adományosztásoknak biztosít helyet. Emellett a Baptista Szeretetszolgálat hatvani Hegymenet Klubja által biztosított szociális ételeket is itt osztják ki – fogalmazott Nagy Attila, a település első embere, hozzátéve: – Az elmúlt hónapokban fogorvosi rendelőt alakítottunk ki az önkormányzat tulajdonában lévő épület földszintjén. A közel negyvenéves, elavult ingatlanban mintegy 13 millió forintos önerőből valósítottuk meg a fejlesztést, aminek köszönhetően az akadálymentesítés is megtörtént.

A polgármester arról is beszámolt, hogy a település vezetése szeretné teljes egészében felújítani az ingatlant, amelyhez pályázati forrásokat keresnek.

Ezt követően újabb funkcióval bővülhet az épület: örülnének, ha fiókgyógyszertár nyílna benne.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában