adomány

2021.04.14. 16:47

Több mint hetven rászoruló családnak segített adományaival a tarjáni pékség vezetője

Több mint hetven bátonyterenyei rászoruló családnak segített a salgótarjáni Kovács Noémi.

N. O.

– A legnagyobb közösségi oldalon felkeresett egy bátonyterenyei hölgy, aki egyébként rendszeresen gyűjt adományokat a hátrányos helyzetű embertársaink számára. Azzal a kéréssel fordult hozzám, hogy tudnék-e segíteni nehéz sorsú gyerekeken, akikről fotókat is küldött – idézte fel Kovács Noémi. Hozzátette: összesen száz családhoz juttattak el különféle adományokat, körülbelül négyszáz olyan gyermeknek, akiknek sok esetben elegendő étel sem jut az asztalára.

Noémit nagyon megérintette a rengeteg rászoruló család élete, ezért nagy örömmel fogadta a felkeresést, és mindent megtett, hogy segíthesse a gyermekeket.

– Egyébként nagyon sok helyről kaptak csomagot a nélkülözők. Úgy éreztem, nekem is mindenképpen adnom kell számukra valamit, amivel egy kis örömet tudok vinni az életükbe. Ezért az általam üzemeltetett pékségből felajánlottam a részükre hetven csomagot, amelyekben volt kakaós csiga, túrós rétes és különböző pogácsák is, valamint üdítőket is adományoztam a péksütemények mellé – mondta el portálunk érdeklődésére Kovács Noémi, aki arra is kitért, nagyon megható érzés volt látni, hogy milyen jó helyre kerültek a csomagok.

Kovács Noémi nagy örömmel teljesítette a felkérést
Fotó: Beküldött

Azt is elmondta még, hogy fotókat kapott visszajelzésként, és szemmel láthatólag nagy boldogsággal fogadták az apróságok a finomságokat, nem volt hát hiába a jó cselekedet.

– Nagyon feltöltött, hogy adhattam valamit a hátrányos helyzetben élő embereknek, és mosolyt csalhattam a gyermekek arcára. Még sosem adományoztam, de annyira felemelő érzés volt ezt megtapasztalni, így biztos, hogy a jövőben is csatlakozom majd a hasonló kezdeményezésekhez – árulta el a tarjáni pékség tulajdonosa, aki szerint ebben a nehéz vírushelyzetben fontos lenne, hogy mindenki, aki teheti, valamilyen módon segítsen a nehéz sorsúaknak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában