Galgaguta

2021.04.16. 14:39

Óvodát támogatnak a befolyt összegből

A Magyarországi Cigányok Demokratikus Szövetségének Nógrádkövesdi Tagszervezete elektronikaihulladék-gyűjtést szervez. Farkas János, a tagszervezet elnöke elmondta, hogy a kezdeményezés március 26-tól egészen május 4-ig tart majd.

L. J.

– A vírushelyzetben nem szeretnénk a családoktól anyagi támogatást kérni, ezért döntöttünk az elektronikaihulladék-gyűjtés mellett. A befolyt összeget pedig a Galgagutai Manóvár Óvodának adományozzuk – mondta el lapunknak Farkas János.

Hozzátette: – A készülékeket, többek között a televíziókat, hűtőgépeket, mosógépet, monitorokat vagy éppen a használaton kívüli bojlereket csak hiánytalan állapotban tudjuk átvenni. Ha valakinél van otthon olyan elektronikai hulladék, amit felajánlana számunkra, akkor azt elhozhatja a Nógrádkövesd, Kossuth út 19. szám alatti ingatlanhoz, vagy felveheti velem is a kapcsolatot az [email protected] e-mail-címen, és elmegyek érte.

Agócs Gábor, Galgaguta polgármestere elmondta, hogy az intézménybe szeretnének bútorzatot vásárolni, így a gyűjtésből befolyt összeget is erre fordítják majd.

– Már érkezett is felajánlás, aminek nagyon örülünk. Emellett úgy gondolom, hogy a nógrádkövesdiek jónak tartják a kezdeményezésünket, hiszen ezáltal nemcsak megszabadulhatnak a feleslegessé vált készülékeiktől, hanem egyúttal egy jó ügyet is támogatnak – mondta Farkas János.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában