szívmelengető

2021.04.15. 13:21

Mentett cicából híresség: már közösségi oldala is van a diósjenői rágcsálóügyi főmunkatársnak

Mostantól online is nyomon követhetjük a diósjenői polgármesteri hivatal rágcsálóügyi főmunkatársának a mindennapjait.

Nool

Mint arról mi is beszámoltunk pár napja, Mártont, a diósjenői kismacskát néhány hónappal ezelőtt a tűzoltóknak kellett megmenteniük attól, hogy örök nyugovóra térjen. A borzasztó állapotban talált kiscicát végül a polgármesteri hivatal munkatársai fogadták be.

A macska azóta töretlen népszerűségnek örvend, és ahogy egy igazi sztárhoz illik, már a " target="_blank" rel="noopener noreferrer">közösségi oldalon is jelen van. Márton mindennapjait innentől kezdve a hivatalos Facebook oldalán követhetik rajongói, ahol legelső posztjában arról is beszámolt, mit kezd a hirtelen jött népszerűséggel.

Mint azt " target="_blank" rel="noopener noreferrer">első bejegyzésében írja, rágcsálóügyi főmunkatársként szerzett hírnevét jó célokra szeretné fordítani. Nem titkolt szándéka, hogy a hozzá hasonló árva állatokon segítsen.

– Mivel rágcsálóügyi főmunkatársként a díjazásom igen csekély, amit a saját szerény megélhetésemre kell fordítanom, mint például: cica száraz táp, cica konzerv, macskaalom, szükség esetén állatorvosi költségek és egyebek, így azt ötöltem ki, hogy a hírnevemet használom fel a közjó érdekében. Nem titkolt szándékom, hogy a hozzám hasonló árva állatok (cica, kutya, egyéb négy- és kétlábú élőlények) mihamarabb szerető otthonra találjanak – olvasható a bejegyzésben.

Az internet sztárjává vált macska, rengeteg ember arcára csalt már mosolyt, így nem csoda, hogy pár óra alatt több mint százötven követője lett a közösségi oldalán. Információink szerint, hamarosan a televíziók képernyőjén is viszont láthatjuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában