Többször járt Kínában: a Hírlap-szakácskönyv séfje bízik a vakcinában

Prohászka Béla bízik abban, hogy a többség beoltatja magát, és újra kinyílik a világ az emberek előtt.

NMH

Már harminckétszer járt Kínában Prohászka Béla mesterszakács, a Magyar Nemzeti Értékek és Hungarikumok Szövetségének alelnöke, a Nógrád Megyei Hírlap szakácskönyvének séfje. Szemtanúja volt a hatalmas fejlődésnek, így érthető, hogy a kínai vakcinát szeretné megkapni.

Kivette részét a Magyar Gasztronómiai Napok lebonyolításából, a hungarikumok, ételek bemutatásából, és tematikus tréningeket tartott.

– Időnként úgy éreztem, mintha hazamennék Kínába. Csodáltam, átéltem annak a hatalmas fejlődésnek az előnyeit, ami az országban végbement – hangsúlyozta az alelnök. –

Igaz ez szinte mindegyik iparágra, a legkorszerűbb technológiák alkalmazására, a tudományos kutatásokra. Így érthető, hogy a kínai vakcinát szeretném megkapni. Már regisztráltam, és remélem, mielőbb sorra kerülök.

Prohászka Béla meggyőződése, hogy akkor lehet a járványt legyőzni, ha a többség beoltatja magát. Bízik abban, hogy ez mihamarabb megtörténik, és újra kinyílik a világ az emberek előtt. Ez pedig számára azzal is járhat, hogy újra utazhat Kínába.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában