elismerés

2021.03.15. 18:59

Sajtónapi díjat kapott kollégánk, Palchuber Kinga

Március 15-ét az 1848/49-es forradalom és szabadságharc kitörésének emléknapjaként, illetve a magyar sajtó szabadságának ünnepnapjaként tartjuk számon hazánkban.

Veres Edina

Forrás: NMH

Fotó: H. M.

Több évre visszanyúló hagyomány, hogy ez alkalomból a Nógrád Megyei Hírlap és a Nool.hu szerkesztősége díjazza munkatársait. A járványhelyzet miatt idén rendhagyó módon, átadó ünnepség nélkül hirdették ki, hogy a kollégák többsége magas színvonalú munkájáért Palchuber Kinga újságírót tartotta érdemesnek a sajtódíjra.

– Az elmúlt négy év alatt rengeteg élménnyel és tapasztalattal gazdagodtam a hírlapnál, miközben folyamatosan fejlődtem. Sok embernek tartozom hálával azért, hogy egyáltalán lehetőségem nyílt újságíróként kibontakoztatni a szárnyaimat. Bízom benne, hogy a jövőben is ilyen elhivatottan és igazi csapatként dolgozunk majd együtt és ennek köszönhetően a Nógrád Megyei Hírlap és a Nool.hu még nagyon sokáig tájékoztathatja az olvasókat az aktualitásokról – fejtette ki a friss sajtódíjas újságíró.

A szavazás végeredményének szorosságára való tekintettel Szabó György, a Nógrád Megyei Hírlap főszerkesztője Gerhát Karina és Gulyás Edina elhivatottsággal végzett munkáját is elismerésben részesítette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában