Az ismert salgótarjáni vállalkozó is megbízik a kínai vakcinában

Kovács Tamás az ismert salgótarjáni vállalkozó az elsők között regisztrált a védőoltásra.

G. K.

– Lételemem az utazás, ezért egy percig sem gondolkodtam azon, hogy regisztráljak-e a védőoltásra. Az elsők között tettem ezt meg. A családommal és a baráti társaságommal együtt hosszú évek óta számos országba eljutottunk már. Tavaly azonban ebben is korlátozva lettünk, remélem, idén nyáron ismét visszatérhet az élet a normális kerékvágásba – mondta el portálunknak Kovács Tamás. Az ismert salgótarjáni vállalkozó hozzátette: maximálisan megbízik a szakemberekben, ezért soha nem is félt az oltás mellékhatásaitól. A hiedelmekkel ellentétben úgy véli, az összes vakcina biztonságos, és ő a kínaival oltatná be legszívesebben magát.

– Mivel náluk ütötte fel a fejét elsőként ez a vírus, úgy gondolom, ők tudnak a legtöbbet róla. A napokban hazánk miniszterelnöke is ezt az oltóanyagot kapta meg. Szerintem ezek után senkinek sincs oka a kételkedésre. Fontos, hogy aki még nem tette meg, az minél előbb regisztráljon, mert csak így jöhet el az a várva várt pillanat, amikor megszűnnek a korlátozások. Lassan egy éve küzdünk a vírussal, azóta rengetegen megbetegedtek, sokan az életüket vesztették. Akik eddig még szerencsésen megúszták, azok közül is többen depressziósak a bezártság miatt, és még sorolhatnám, miket okozott ez a járvány – hangsúlyozta Kovács Tamás.

A vállalkozó hozzátette: – Ennek az áldatlan állapotnak csak a vakcina vethet véget. Napról napra egyre több oltóanyag áll rendelkezésre hazánkban, egyre több embernek adatik meg, hogy éljen az oltakozás lehetőségével. Kérek mindenkit, bízzon a szakemberekben, hiszen ők mindig jót akarnak nekünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában