Oláh Gergő is beoltatja magát, hogy mihamarabb színpadra léphessen

Nincsenek könnyű helyzetben hazánk énekesei és zenészei, akik alig várják, hogy visszatérjen minden a régi kerékvágásba és visszakapják munkájukat.

N. O.

Oláh Gergő már várja, hogy újra színpadra léphessen

Forrás: NMH

Fotó: H. M.

Nincs ezzel másként a karancslapujtői származású Oláh Gergő sem, aki portálunknak elmondta, nagyon várja, hogy ismét a régi életét élhesse és szabadon mehessen mindenhová családjával. Éppen ezért tartja fontosnak a védőoltást.

– Itthon már mindannyian átestünk a betegségen, így mi jelenleg védettséget élvezünk. Szerencsére nem viselt meg senkit a családban. Egy napig voltam lázas, de a feleségem és a gyerekek jóformán tünetmentesek voltak. A nagyszülők is elkapták a koronavírust, de náluk sem jelentkezett komoly probléma – fejtette ki az énekes, akinek már nagyon hiányzik, hogy ismét a közönség elé léphessen.

Oláh Gergő már várja, hogy újra színpadra léphessen
Fotó: H. M. / NMH

Oláh Gergő kitért arra is, hogy nem könnyű a jelenlegi helyzetben a gyerekekkel sem, hiszen korábban mindig sok programot szerveztek maguknak.

Természetesen a természet nyitva áll mindenki előtt, de korábban moziba, étterembe, strandra és rengeteg egyéb helyre jártak, nagyon mozgékonyak voltak, így már az egész család várja, hogy újra a régi életüket élhessék.

Az énekes kiemelte azt is, hogy zeneileg most jutott el a mélypontra, hiszen több hónapja nincs munkája és nagyon hiányoznak neki a fellépések, valamint az, hogy újra érezhesse a koncertek semmihez sem hasonló atmoszféráját és találkozhasson a rajongókkal.

Mint mondta, sokat ötletel, tervezi a jövőt, valamint bízik a legjobbakban, abban, hogy mielőbb véget ér a járvány.

A nehéz időszakban pedig az Istenbe vetett hite segít neki és a családjának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában