jótékonyság

2021.02.26. 07:54

Egész délelőtt tart a jótékonysági ruhaosztás a lovagrend jóvoltából Salgótarjánban

Évek óta végzett lelkiismeretes és odaadó munkájuk eredményeként szerte a megyében elhíresült a Szent Lázár Lovagrend Salgótarjáni Szent Ilona Jószolgálati Alapítvány.

G. K.

A hagyományok szerint ételosztást is tartanak

Forrás: NMH

Fotós: Ladoczki Balázs

Az előző esztendők hagyományaihoz híven a szervezet továbbra sem feledkezik meg a hátrányos helyzetű, nehéz sorsú családokról, egyedülálló emberekről. Az ő megsegítésük, valamint életük jobbá, szebbé tétele érdekében jótékonysági téli gyermek- és felnőttruhanemű-, továbbá lábbeliosztást tart az egyesület február 26-án, pénteken, 8 óra 30 perctől egészen délig a Szent Lázár Lovagrend raktárhelyiségében (Meredek út 25.). A járványhelyzet miatt a szájmaszk használata kötelező.

A lovagrend rendszeresen szervez ruhaosztásokat a nélkülözők, rászorulók, hajléktalanok részére. Az Egészségügyi – Szociális Központ és a Gyermekjóléti Szolgálat családgondozóival napi kapcsolatban állnak. Segítséget nyújtanak bútorok, lakásfelszerelési tárgyak, ruhaneműk adományozásával, továbbá intézményeket is támogatnak, mint például a Szent Lázár Megyei Kórházat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában