A vizslási polgármester a kínai vakcinával oltatná be magát

Sándor József, Vizslás polgármestere kifejezetten örülne, ha a Sinopharm-vakcinát kapná meg.

G. K.

– Úgy gondolom, hazánkban nem a politikusoknak, hanem a szakembereknek kellene meghatározni, hogy melyek azok a vakcinák, amik minden szempontból megfelelnek a magyarok számára. Az ellenzéknek is az oltásra kellene biztatni mindenkit, talán akkor nem tartanánk ott, hogy napok óta ismét ilyen magas az új fertőzöttek száma – mondta el portálunknak Sándor József.

Vizslás polgármestere hozzátette: úgy véli, a kínai vakcina nagyon jó, hiszen egy hagyományos alapon létrehozott oltóanyag.

– Véleményem szerint hosszú távon is kiszámítható a hatása. Az elsők között regisztráltam az oltásra, és kifejezetten örülnék, ha a Sinopharm-vakcinát kapnám meg. Ahhoz, hogy Magyarországon visszaálljon a normális élet, le kell győzni a járványt. Jelen állás szerint ez csak a vakcinával lehetséges. Arra kérek mindenkit, minél hamarabb oltassa be magát, és bízzon a szakemberekben! Senki ne hagyatkozzon arra, amit az ellenzéki politikusok kampánycéllal mondanak – hangsúlyozta Sándor József.

Vizslás polgármestere kifejtette: önkormányzati szinten elsőként Vizsláson teremtették meg annak a lehetőségét, hogy akinek valamilyen okból kifolyólag nincs lehetősége arra, hogy regisztráljon a védőoltás beadatására, a segítségére sietnek. Amennyiben az idősebbek nem tudnak bemenni a hivatalba, akkor a kollégák kimennek a házához és a mobilinternet segítségével bárkit beregisztrálnak.

– Ha igény merül fel rá, akkor szükség szerint regisztrációs pontokat is fel tudunk állítani a településen. Természetesen fontos számunkra, hogy megvédjük a vizslásiak egészségét és életét – emelte ki Sándor József.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában