játék

2021.01.05. 15:31

Osztálykirándulást lehet nyerni a Nógrád megyei rendőrök játékával

Nógrád megye általános iskolásai körében a Nógrád Megyei Balesetmegelőzési Bizottság 2020. december 1. és 2021. február 1. között meghirdeti a „Játszva látszódj!” programját!

Nool

Forrás: shutterstock

A program célja, hogy felhívják a figyelmet a láthatóság fontosságára az őszi és téli hónapokban és ösztönözni a gyermekeket és a pedagógusokat arra, hogy közösen kreatívan találjanak ki új dolgokat, ami a láthatóság terén felhasználható. Jelentkezni általános iskolák első osztályától nyolcadik osztályig bezárólag lehet.

Olyan kreatív munkákkal lehet nevezni amelyek a láthatóság kérdésére koncentrálnak az őszi és téli megváltozott látási viszonyokra tekintettel. Elsősorban olyan kreatív ötleteket várnak amelyek a gyermekek láthatóságát segítik elő közlekedésük során az iskolába menve, vagy hazafelé tartva a sötétebb őszi téli hónapokban.

A jelentkezés további feltételeiről a Nógrád Megyei Balesetmegelőzési Bizottság Facebook-oldalán lehet tájékozódni.

" data-width="500" data-show-text="true">

">Ne feledjétek🤩!Fődíj egy osztálykirándulás☺️! 2021. február 1-ig várjuk az öteleketet ( az erről készült fényképpel vagy kisfilmmel) a [email protected] e-mail címre!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában