filmforgatás

2020.11.10. 18:14

Berlin Salgótarjánban: visszatértünk a Netflix-forgatás helyszínére

Piros-lámpás negyed, kínai étterem és zálogház is nyílt a nógrádi megyeszékhelyen – persze csak pár órára. Sokakat meglepett ugyanis a Múzeum tér kedd reggeli látványa, ahol kis ideig még élvezhették a járókelők az egykori berlini főtér hangulatát, amelyet egy sorozat kedvéért csempésztek Salgótarjánba.

K. K.

Salgótarján, Múzeum tér. NETFLIX filmforgatás helyszíne.

Fotó: Hegedűs Márk

Mint arról korábban is beszámoltunk, egy filmforgatás apropóján szalagokkal zárták le és leállították a gyalogos közlekedést hétfő délután a Múzeum téren és a városháza környékén, ahol információink szerint a Netflix egy új német sorozatának a jelenetét forgatták, amely egy cég valós történetét tárja majd a nézők elé.

A városháza környékét szinte pár óra alatt alakították át Berlinné, amelyet a forgatás idején nem, viszont kedden a korai reggeli órákban még volt szerencsénk megtekinteni.

Találkoztunk vörös fényben izzó kirakattal, kiadó üzlethelyiséggel, török üzlettel, kínai étteremmel és zálogházzal is, de a szupermarket sem maradhatott ki a sorból, természetesen németül kiírva. Nem csoda hát, hogy néhány járókelő csak úgy forgatta a fejét, vajon hová csöppenhetett.

Délutánra már nyoma sem volt a díszletnek, csak egy kis műhő emlékeztetett a forgatásra. Salgótarjánt legközelebb 2021 tavaszán a Netflix legújabb sorozatában láthatjuk viszont.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában