almanach 2019

2020.06.22. 13:36

Így éltünk 2019-ben Nógrádban

Százharminc oldal, igazi kordokumentum megyénk településeiről – íme a 2019-es Nógrád Megyei Almanach, ezúttal digitális kiadásban. Olvassa el, mit írt a Nógrád Megyei Hírlap tavaly városainkról, falvainkról!

Amikor 2019 derekán újságíróink és fotósaink útra keltek salgótarjáni és balassagyarmati szerkesztőségünkből, hogy anyagot gyűjtsenek a Nógrád Megyei Hírlapban megjelenő Almanach-oldalakhoz, legvadabb álmainkban sem gondoltuk volna, hogy mire ezekből összeáll majd e digitális kötet, lényegében túl leszünk egy világméretű járványon. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy 2020 tavaszán a történelem részeseivé váltunk, hiszen olyan hónapokat éltünk meg, melyekről vélhetően két-háromszáz év múlva is írnak majd a 21. század eseményeit taglaló krónikák és tankönyvek.

E néhány hónap alatt alapjaiban megváltozott környezetben – olvasóink igényeihez is alkalmazkodva – úgy döntöttünk, hogy a Nógrád Megyei Almanachot ezúttal digitális, szabadon letölthető formában tárjuk a lakosság elé. Fogadják és olvassák ezt, a járvány előtti hónapokat megörökítő, helytörténeti jelentőségű kordokumentumot olyan jó szívvel, mint amilyennel mi készítettük Önöknek! Kérjük, éljenek bátran a digitális kiadvány előnyeivel: mentsék le hordozható eszközeikre, vigyék el és lapozgassák bárhol, bármikor; ha pedig tetszett, osszák meg ismerőseikkel, küldjék el egy mozdulattal akár a világ másik felére is, hogy ott is láthassák, miként éltünk 2019 és 2020 fordulóján itt, Nógrádban!

https://issuu.com/nool.hu/docs/almanach_2019

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában