verseny

2020.05.25. 18:38

Voksokra vár a szépséges vizslási gazdászlány

Megméreti magát az idei Gazdász Szépe versenyen Szádeczki Loretta.

Veres Edina

Szádeczki Lorettát a családtagjai győzték meg, hogy jelentkezzen az idei Gazdász Szépe versenyre.

Fotó: L. B.

A 18 éves fiatal a Salgótarjáni Szakképzési Centrum Táncsics Mihály tagintézményében a pénzügyi ügyintézés alapjait sajátítja el. A tanulmányai mellett a családi gazdaság körüli teendőkből is kiveszi a részét.

Szádeczki Lorettát a családtagjai győzték meg, hogy jelentkezzen az idei Gazdász Szépe versenyre.
Fotó: L. B.

– Szerencsésnek érzem magam, hogy kisgyerekként már ilyen közegben nőhettem fel. A jövőben szeretném a tanulmányaimat az agrárium iránti szenvedélyem szolgálatába állítani. Mezőgazdasági szakirányban szeretnék továbbtanulni, hiszen párommal közös gazdaság kiépítését tervezzük – mondta a fiatal gazdászlány.

Hozzátette: számára ez kikapcsolódás, ami feledtetni tudja vele a városi forgatag okozta fáradalmakat. Szádeczki Lorettát a családtagjai győzték meg, hogy jelentkezzen az idei Gazdász Szépe versenyre.

A megmérettetés első fordulója május 30-án 21 órakor zárul. A jelentkezők közül a három legtöbb szavazatot gyűjtött lány kerül a verseny döntőjébe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában