idősáv-korlátozás

2020.05.26. 13:43

Szerdától minden korosztály szabadon vásárolhat a pásztói piacon

Feloldják az idősáv-korlátozást a helyi piacon május 27-től, szerdától.

T.-N. O.

Nagykálló, 2014. október 11. Almatermelõk borítják almájukat a garatba a Brix-Trade Kft. sûrítménykészítõ üzemének telephelyén Nagykállóban 2014. október 11-én. A mai napon kezdte meg az ipari alma felvásárlását a Magyar Nemzeti Kereskedõház (MNKH) Zrt. A túltermelés okozta almapiaci válság enyhítésére indított kereskedõházi programban Vaján, Mátészalkán és Nagykállóban veszik át a termelõktõl a gyümölcsöt. MTI Fotó: Balázs Attila

Forrás: MTI

Fotó: Balázs Attila

Farkas Attila, a város polgármestere elmondta, hogy a döntésnek köszönhetően minden korosztály szabadon vásárolhat bármilyen időpontban. Ugyanakkor felhívta a figyelmet arra, hogy a maszk viselése továbbra is kötelező, valamint a másfél méteres távolság betartására is ügyelni kell.

A ruházati- és egyéb, nem élelmiszertermékek értékesítésére pedig csak a piacfejlesztés befejezése után lesz lehetőség, azaz július második felétől.

Kiemelt képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában