járvány

2020.05.04. 19:52

Pásztón szavazással döntenek a strandnyitásról

Farkas Attila, Pásztó polgármestere közösségi oldalán tett közzé egy videót, melyben tájékoztatta a lakosságot a kijárási korlátozások enyhítéséről.

Nool

Pásztó polgármestere videójában felhívja a figyelmet arra, hogy az enyhítések ellenére a 65 év felettiek, amennyiben lehet ne nagyon hagyják el az otthonaikat, a mindennapi bevásárlást intézzék unokáikkal, gyermekeikkel, ismerőseikkel, illetve ha igénylik az önkormányzat is besegít.

Beszámolt arról is, hogy a mai naptól mind az üzletekben, mind a hivatalokban, és minden zárt területen kötelező a maszk viselése, valamint kinyithatnak az éttermek kerthelyiségei.

Továbbá közölte azt is, hogy újra nyílnak a játszóterek, sportpályák, de a másfél méteres távolságot tartani kell.

A múlt heti kormányrendelet lehetővé teszi, hogy a strandfürdők is kinyissanak. Farkas Attila ezzel kapcsolatban kéri a lakosság segítségét. Május 21-ig lehet szavazni, hogy június 15-én kinyissák-e a városi strandfürdőt vagy sem.

Szavazni lehet a [email protected] oldalon, a pásztói strand " target="_blank" rel="noopener noreferrer">Facebook oldalán, illetve a városháza portáján is ki lesz helyezve egy urna, ahol egy szavazólapon bárki kifejezheti véleményét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában