Kívánj egy nagyot, teljesítjük!

2020.05.08. 20:47

Gyermeknap a Nógrád Megyei Hírlappal és a Nool.hu-val

Május utolsó vasárnapja a nemzetközi gyermeknap. És, ha gyermeknap, akkor ez a Nógrád Megyei Hírlapnál és Nool.hu-nál azt jelenti, hogy ismét teljesítjük a kívánságokat.

Sokat gondolkodtunk azon, hogy járványhelyzetben is meghirdessük-e gyereknapi akciónkat. Mivel az elmúlt években hatalmas sikere volt, úgy döntöttünk, hogy nagyobb óvatossággal, de egy igazán különleges ajándékot szeretnénk adni a Nógrád megyei gyerekeknek: öt szerencsésnek teljesítjük egy különleges kívánságát.

Persze, tudjuk, mindenkinek vannak vágyálmai, sokan szeretnének drága ajándékokat, egzotikus utazásokat, de mi ismételten nem ilyen kívánságokat várunk. Sokkal inkább olyan élményeket, amelyek nem azért különlegesek, mert sok pénzbe kerülnek, hanem azért, mert segítség nélkül nehéz, vagy nem lehet megszervezni. Szóval senki ne kérjen tőlünk pónilovat, vagy okostelefont, nem tudunk senkit összehozni Messivel vagy Cristiano Ronaldóval, de még egy vacak űrutazást sem tudunk megszervezni.

Szívesen segítünk, ahogy tavaly is, hogy tűzoltó legyél, vagy részt vegyél egy rendőri akcióban, vagy megismerkedj a régész szakma rejtelmeivel. Ha valaki lóra, netán repülőre szeretne ülni, azt is megpróbáljuk megszervezni, de talán még egy mozdonyvezetést is meg tudunk oldani. Meglátjuk. Idén csupán azt kérjük, hogy vedd figyelembe a kérésednél: járványhelyzet van.

Eresszétek szabadon a fantáziátokat, és írjatok nekünk e-mailt vagy levelet május 24-én éjfélig, a [email protected] címre, vagy a 3100 Salgótarján, Erzsébet tér 6. II. emelet postacímre, „Gyermeknapi kívánság” megjelöléssel.

Az öt legjobb, legérdekesebb kívánságot a gyermeknap környékén teljesítjük!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában