pályázat

2020.05.20. 13:37

Finomságok fotóit várják a tarjáni könyvtárban

A Balassi Bálint Megyei Könyvtár Mikka­mak­ka Gyermekkönyvtára keresi Salgótarján, illetve Nógrád Megye legügyesebb kis szakácsát, szakácsnőjét! Amennyiben gyermekük kedvet kapott a karanténban töltött idő alatt a konyhai kalandhoz, akkor ne habozzanak bemutatni tehetségét a könyvtár új játékában!

P. K.

– Most, hogy sok időt töltötök otthon a családdal, biztosan szívesen segítetek anyának, apának vagy a nagyobb tesónak a főzésben, sütésben! Mi, gyermekkönyvtárosok tudjuk azt is, milyen nagy érdeklődéssel forgatjátok és kölcsönzitek a nektek szóló szakácskönyveket. Ezért, ha van kedved játszani velünk, küldj egy képet arról, amit főztél vagy sütöttél, esetleg a könyv is szerepelhet a képen, amiből a receptet vetted! – hívták fel a figyelmet a kulturális intézmény szakemberei internetes közleményükben.

Az elkészített képeket június 15-ig várják a szervezők a [email protected] e-mail-címre, amely üzenetben a pályázó nevét, korát és elérhetőségét is fel kell tüntetni.

A könyvtárosok továbbá azt is kérik, hogy a fotók mérete ne haladja meg az egy megabyte-ot. A legjobb képet beküldő, ügyes kis szakácsot a megyei könyvtár kollektívája különleges jutalomban részesíti. A gyermekkönyvtárosok rendkívüli érdeklődéssel és kíváncsisággal várják kicsiny olvasóik minél kreatívabb és étvágygerjesztőbb képeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában