Megtartja a szigorításokat Salgótarján polgármestere

Továbbra is fontos szigorítások lesznek érvényben a nógrádi megyeszékhelyen, ezt Fekete Zsolt, Salgótarján polgármestere a közösségi médiában közölte a lakossággal.

Az üres Salgótarján képei

Fotós: Hegedűs Márk

A polgármester az előttünk álló hétvégére is a korábbi szabályokat vezette be, miszerint Salgótarján közigazgatási határán belül a közterületeken, ide értve a környező turista útvonalakat is, csupán az egy háztartásban élők tartózkodhatnak csoportosan (3-4 fő), a nem közös háztartásban élő személyek esetén együtt közterületen maximum 2 fő tartózkodhat. Hozzáteszi: a kormány döntése alapján a virágüzletek a május 1-jei hétvégén, anyák napja közeledtével nyitva tarthatnak.

Koronavírus Nógrád megyében

A dosszié további cikkei

Posztjában ezt követően felsorolta a csütörtöki kormányinfón elhangzott intézkedéseket, kiemelve, hogy hétfőtől zárt térben, vagyis az üzletekben és a tömegközlekedési eszközökön kötelező lesz a szájmaszk viselete.

Bejegyzését azzal zárta, hogy a kormányrendelet függvényében az önkormányzati döntésekről, illetve azok változásáról hétfőn tájékoztatja majd a városlakókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában