átadó

2019.10.17. 09:45

Újra megnyitják a bölcsődét Jobbágyiban

Újra megnyílik a jobbágyi bölcsőde, a felújított épületet a napokban átadták.

T.-N. O.

Schoblocher István (balra) és Skuczi Nándor Fotó: L. B.

Fotó: Balazs Ladoczki

A beruházásra több mint 145 millió forint támogatást nyert el az önkormányzat. Schoblocher István polgármester elmondta: az intézményt 1996-ban bezárták, de most újra megtelhet élettel. Az épületbe a következő hetekben megérkeznek a bútorok is.

Skuczi Nándor, a Nógrád Megyei Közgyűlés elnöke hangsúlyozta: az elmúlt időszakban például a polgármesteri hivatal, az orvosi rendelő, az iskola és az óvoda is megújult Jobbágyiban. A cél az, hogy aki ide született vagy itt szeretne élni, boldogulást találjon ebben a megyében – mondta el portálunknak Skuczi Nándor.

Schoblocher István (balra) és Skuczi Nándor Fotó: L. B.

Az ünnepélyes átadón Becsó Zsolt országgyűlési képviselő úgy fogalmazott, hogy ott tudnak bölcsődét nyitni, ahol indokolttá teszi azt a gyereklétszám is. Jobbágyiban pedig a helyi közösség úgy gondolja, hogy a településnek van jövője. Végül arra is kitért, hogy a korszerűsítések és beruházások terén milyen termékeny volt az elmúlt időszak. T.-N. O.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában