választás 2019

2019.10.13. 22:21

Újra bizalmat szavaztak Fekete Zsoltnak, Salgótarján polgármesterének

Salgótarjánban Fekete Zsolt polgármesternek újabb öt évre szavaztak bizalmat a városlakók.

P. K.

A Salgótarján, Szeretem Egyesület, a Demokratikus Koalíció, a Jobbik, az LMP, a Momentum Mozgalom, az MSZP, a Párbeszéd és a Tarjáni Városlakó Egyesület támogatását élvező városvezető érdeklődésünkre elmondta:

– Nagyon kemény éveken vagyunk túl, de ez idő alatt mindent megtettünk a városért. Egy olyan fejlesztési csomagot dolgoztunk ki, amely Salgótarjánban az élet minden területét egyszerre kívánja fejleszteni: az infrastruktúrától a turizmuson keresztül a munkahelyek teremtéséig. A Modern Városok Program pedig olyan lehetőséget jelent, amely a várost felrázza „Csipkerózsika-álmából”, s továbbra is folytatnám a kormánnyal való együttműködést, és mindenkivel együttműködöm, aki Salgótarján fejlődését helyezi előtérbe. A kampányban nem a politikai ellenfeleim negatív reklámjára törekedtem, csak az elmúlt évek eredményeire kívántam felhívni az itt élők figyelmét. Szeretném megköszönni mindenkinek, aki megtisztelt bizalmával és azt ígérhetem, hogy a következő öt évben is keményen dolgozunk a jövőért és Önökért! – mondta Fekete Zsolt.

Fekete Zsolt elmondta: kampányában nem a politikai ellenfelei negatív reklámjára törekedett Fotó: NMH

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában