voksolt

2019.10.13. 14:44

Galbács Tamás Magyarnándor képviselőjelöltje is leadta szavazatát

Galbács Tamás, magyarnándori képviselőjelölt a visszajelzések alapján magas részvételi arányra számít az önkormányzati választások során a településen.

L. J.

Ezért is bízik abban, hogy többen vesznek részt a mostani szavazáson, mint 5 évvel ezelőtt. A képviselőjelölt a kampányidőszakról, valamint Magyarnándor jelenlegi helyzetéről is mondott néhány szót.

– Vegyes érzéseim vannak az elmúlt időszakkal kapcsolatban, ugyanis szívügyem a falu sorsa, hiszen születésem óta itt élek. Úgy gondolom, hogy jelentős változásra lenne szüksége Magyarnándornak – többek között ezért is indultam képviselőjelöltként – sok helyi lakos szerint, ugyanis le vagyunk maradva a környező településekhez képest – mondta Galbács Tamás.

Galbács Tamás Magyarnándor képviselőjelöltje is leadta szavazatát Fotó: Torjay Attila

Galbács Tamás kiemelte még, hogy reméli a megfelelő polgármester, valamint képviselőjelölt társai a helyükre kerülnek, amelynek eredményeképpen közös erővel megmenthetik a szerintük nehéz helyzetben lévő települést. Ottjártunkkor a 936 választópolgárból, már 260 leadta a voksát a jelöltekre, köztük Fábos Erzsébet, magyarnándori lakos is. Aki portálunknak elmondta, hogy minden alkalommal él a szavazati jogával, valamint szerinte fontos, hogy mindenki elmenjen szavazni, hiszen ez állampolgári kötelesség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában