tesznek

2019.07.26. 14:11

Összefogtak a változásért a tarjáni lokálpatrióták

A Salgótarjáni Lokálpatrióták csapata egy ideje már együtt, egyazon célért dolgozik: a látványos és pozitív változásért a nógrádi megyeszékhelyen.

P. K.

Az önkéntesek több helyszínt rendbe tettek már, míg a közelmúltban újra megszállták Eresztvényt, hogy a Salgó Hotel melletti tisztáson befejezzenek egy új nyársalót. A helyszínre elkészítettek egy új padot is, és két rönk ülőkével is gazdagítani szeretnék a tájat.

E munkát július 28-án, vasárnap 9 órakor szeretnék megkoronázni egy közös találkozóval, ahová örömmel várják a tettre kész városlakókat. A hétvégi program között szerepel az új nyársaló telepítése, a kihelyezett szemeteszsákok cseréje és a hulladékgyűjtés. A munka végén a jelenlévőket egy közös nyársalással is várják a szervezők.

– Az Ipoly Erdő Zrt. már most fát biztosított a projektünkhöz, de az eresztvényi látogatóközponttal is nagyon jó a kapcsolatunk. Hiú ábrándokat nem kergetünk, de úgy gondoljuk, ha nem próbálunk meg tenni valamit, akkor az esélyét sem adjuk meg annak, hogy változás történjen! – hangsúlyozta Simon Gyula ötletgazda.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában