felújítás

2019.07.20. 14:06

Megszépült az endrefalvai községháza

Rövid időn belül számos korszerűsítés valósult meg jelentős összegű elnyert pályázati forrás segítségével Endrefalván.

A Belügyminisztérium 23,6 millió forintos támogatásából és önerőből külsejében és belsejében egyaránt megújult például a település polgármesteri hivatala. Az épületen hőszigetelték a falakat és a padlásteret, de a tetőre is felkerültek a napelemek.

Festésen esett át az ingatlan homlokzata és megújult a vizesblokk is. Több belső helyiségben kicserélték a régi, kopott, elhasználódott padlózatot, s valamennyi irodát, folyosót is kifestettek. Felújították a gazdasági épületet és a garázst, az udvar pedig viacolor burkolatot kapott.

A felújítás idejére a községháza átköltözött a II. András Közösségi Házba. A munkálatok befejeztével a megszépült polgármesteri hivatalban május végétől fogadják az ügyfeleket.

Csóriné Botyánszki Ágnes polgármester elmondta, hogy örül a szép, megújult hivataluknak. A napelemeknek köszönhetően várhatóan a közüzemi számlájuk is jóval kevesebb lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában