Endrefalva

2019.07.02. 09:24

Gyerekeket és nevelőket egyaránt ünnepeltek

Sem a gyermekekről, sem a pedagógusokról nem feledkeztek meg Endrefalván.

Sz. F.

A községben hagyomány, hogy az önkormányzat a tanév befejezéséhez közeledve nyárváró gyermeknapot szervez a település óvodásai, iskolásai részére. A hétvégén a II. András Közösségi Ház udvarán szórakoztató programokra várták a gyermekeket. Az összejövetel egy tornabemutatóval kezdődött, ezt követően a gyerekek bekapcsolódhattak különböző vetélkedőkbe, buborékfújó versenybe és kézműves-foglalkozásokba is.

Szintén hosszú évekre visszatekintő nemes hagyomány Rimócon, hogy a pedagógusnap alkalmából köszöntik az óvoda és az iskola dolgozóit. Így volt ez ebben az esztendőben is. Csóriné Botyánszki Ágnes, Endrefalva polgármestere önmaga és a falu nevében mondott köszönetet az óvónőknek, a tanítónőknek és a tanároknak az elvégzett áldozatos, felelősségteljes munkájukért. Az önkormányzat végezetül estebéden látta vendégül a megjelent oktatási intézmények dolgozóit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában