Balassagyarmat/Budapest

2019.07.01. 20:18

Elismerésre érdemes ügyészek

Az első magyar királyi ügyészségi törvény 1871. évi kihirdetésének, és ezzel az önálló ügyészségi szervezet létrehozásának az emlékére 1991. óta minden év júniusában megünnepelik a magyar ügyészség napját.

G. K.

Ebből az alkalomból az ügyészek számára adható legmagasabb elismerésben, Kozma Sándor-díjban részesült Demusné dr. Bakalár Anna címzetes fellebbviteli főügyészségi ügyész, a Balassagyarmati Járási Ügyészség vezető ügyésze. Az elismerést dr. Polt Péter legfőbb ügyész adta át a kitüntetettnek Budapesten, az Igazságügyi Palota dísztermében tartott ünnepségen.

A Balassagyarmati Járási Ügyészségen szolgálatot teljesítő dr. Knyazoviczky Zóra alügyész pedig a Kozma Sándor Tudományos Emlékpályázat ifjúsági tagozatán ért el első helyezést.

A Nógrád Megyei Főügyészségen tartott ünnepségen dr. Bóna Gyula főügyész Eredményes Munkáért Oklevéllel ismerte el dr. Körmendiné dr. Veres Orsolya főügyészségi ügyész, dr. Kertész Ágnes pásztói járási vezető ügyész és dr. Szomszéd Balázs salgótarjáni járási ügyészségi ügyész hosszabb ideje szorgalmasan, lelkiismeretesen, példamutatóan végzett munkáját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában