Nógrádmegyer

2019.07.08. 15:04

Aszfaltozták az udvart és kerítés is épült

A Mikszáth Kálmán Általános Iskolában, a balassagyarmati tankerület sikeres pályázatának köszönhetően, 41 millió forintot tudtak oktatást, nevelést segítő fejlesztésekre fordítani.

Sz. F.

Leaszfaltozták a belső udvart, a játszóudvar pedig gumiborítást kapott. Az alsó tagozatosok és a tanítónők egyaránt örülnek az új interaktív tábláknak. A közlekedőparkban pedig a kerékpározás szabályait sajátíthatják el a tanulók. Az iskola udvarának, sportpályájának kerítését a legjobb szándékkal sem lehetett kerítésnek nevezni: le volt taposva, a kutyák zavartalanul bejártak az intézmény területére, s ezzel balesetveszélyt okoztak. Néhányan a felnőttek közül is átjáróháznak tekintették az iskola területét, ezzel zavarták a szabadtéri foglalkozásokat. További konfliktus forrása volt, amikor a szomszédos házak kertjébe átrepült a labda. Antal Gyula, az iskola igazgatója örömmel újságolta, hogy mindez a múlté, a pályázati pénzből körbekerítették az iskolát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában