főzőverseny

2019.05.15. 11:05

Díjazták a rétsági majális szakácsait

Több mint másfél évtizede rendezik a majálist az egykori laktanya területén található Hunyadi-ligetben.

H. H.

Igencsak kitettek magukért az alkalmi séfek Fotó: T. A.

A délelőtti főzőversenyen a részt vevő hét csapat tagjai az árnyas fák alatt választottak maguknak és persze hatalmas kondérjaiknak területet. Buzgón készült a gulyás a nyugdíjas-egyesületeknél, és bőszen került a nagy bográcsba a sokféle zöldségféle az általános iskola pedagógusainál, vagy éppen a művelődési központ és könyvtár munkatársainál.

A délutáni eredményhirdetésen aztán kiderült, hogy az első díjat a városi nyugdíjasklub szakácsai kapták, másodikként a Zúgófa néptánccsoport brigádja végzett, míg a harmadik helyet az iskola pedagógusai szerezték meg, míg a leglátványosabb tálalásért járó jutalom a művelődési házasoknak járt.

Igencsak kitettek magukért az alkalmi séfek Fotó: T. A.

Aki ezekben az órákban sétált ki a ligetbe, az egészségügyi sátorban különféle vizsgálatokon is részt vehetett, ha pedig netán magasabb vérnyomást, emelkedett vércukorszintet állapítottak meg a helyi egészségfejlesztő iroda munkatársai, máris érkeztek sorra a tanácsok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában