új várakozóhelyek

2019.04.05. 12:07

Megoldódott a probléma – parkolót építettek a pásztói kórháznál

Hosszú éveken keresztül nagy gondot okozott a parkolás a környékbeliek számára a helyi Margit Kórház területén.

T.-N. O.

A jövőben nem parkolhatnak járművek a Gárdonyi úton

Fotó: L. B.

A Gárdonyi úton – ahol az egészségügyi intézmény is található –, mindig nagy kocsisor állt, amely rendszerint megnehezítette az arra járók közlekedését. Szinte lehetetlenné vált a kétirányú forgalom az érintett útszakaszon.

Ez a probléma meglehetősen hosszú ideje várt már megoldásra. Éppen ezért a város vezetői a közelmúltban úgy határoztak, hogy a kórház környékére parkolót építtetnek, amelynek területe hozzávetőlegesen 23×44 méteres. Az első körben egyelőre csak kővel borítják a területet, de a tervek szerint a jövőben aszfaltot is kap majd. A parkolónak összesen két bejáratot készítettek a szakemberek, így az a Liget utcából és a Margit utcából egyaránt megközelíthető.

Ezen a képen még dolgoznak, ma autók parkolhatnak itt Fotó: L. B.

Mindezekből következik, hogy a jövőben nem parkolhatnak járművek a Gárdonyi úton. Mostantól az új várakozóhelyen tehetik le autójukat a kórházba látogatók és a betegek is, ugyanis a napokban el is készültek a munkálatokkal a szakemberek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában