Vállakozások

2018.10.24. 12:01

Tartogat még lehetőségeket a digitalizáció a cégeknek

Kis- és középvállalkozásoknak szóló információs napot tartottak a napokban a Nógrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában.

V. E.

 Dr. Tordai Péter, az iparkamara megyei elnöke

Forrás: NMH

Fotó: H.Cs.

A rendezvényen az idegenforgalom és a kereskedelem került terítékre.

Dr. Tordai Péter, a megyei iparkamara elnöke elmondta: az újabb digitális nap lehetőséget nyújt az érintett vállalatok vezetői számára, hogy elmélyüljenek a digitális világ nyújtotta lehetőségekben és tájékozódjanak a vállalkozásfejlesztés külső finanszírozási lehetőségeiről. Mindez azért is szükséges, mert a modernizáció és digitalizáció terén jelentős lemaradás tapasztalható ebben a rétegben. Hozzátette: a program megyénkben két és fél évvel ezelőtti indulása óta csaknem tizenegyezer vállalkozót tudott elérni a tanácsadó rendszer ­segítségével.

Dr. Tordai Péter, az iparkamara megyei elnöke, Fotó: H. Cs.

A rendezvényen megjelent cégvezetők előadásokat hallhattak többek között a vendéglátóipari szoftverek gyakorlati használatáról és a felhő alapú szolgáltatások jelentőségéről, emellett pedig egy adatkezelő programmal is megismerkedhettek szakemberek ­segítségével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában