A hónap fogása

2018.10.21. 09:29

Most még van esély a kapásra és a nyereményekre is!

Az időjósok szerint a napokban érdemes sietni a tópartokra, a legszebb fogásokat és legérdekesebb történeteket pedig mi díjazzuk!

Ezekben a napokban is akadhatnak nagy halak a horogra, most tehát minden esély adott ahhoz, hogy nagy fogásokat örökítsenek meg olvasóink, amelyeket értékes nyereménnyel díjazzuk.

A Nógrád Megyei Hírlap és a nool.hu, a Horgászegyesületek Nógrád Megyei Szövetségével közösen játékot indított a Hónap fogása címmel, és két hónap nyertesét már ki is hirdettük.

Akik október 31-ig elküldik nekünk a fogásukról készült fotójukat, nem akármilyen nyereményekkel gazdagodhatnak, hiszen a legtöbb voksot kapó pecás értékes vásárlási utalvánnyal gyarapodik. A legtöbb szavazatot kapó horgász pedig az „év fogásán” is részt vehet, ahol még nagyobb nyeremény akadhat a horgára, és a Balatonon vagy a Tisza-tavon is lehetősége lesz pecázni a horgászjegyeknek hála.

Kiemelt fotónk forrása: facebook

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában