Fergeteges hangulat

2018.08.27. 11:11

Sült a laska és dübörgött a rock a vizslási falunapon (fotók)

Ünnepi készülődés hangjai és finom étkek illatai lengték be a település utcáit a szombati falunapi vigalomra csábítva az érdeklődőket.

V. E.

– Ez volt a huszonkettedik falunap és egyben a hatvannyolcadik bányásznap, amelynek alkalmából koszorút helyeztünk el a bányászemlékművön. Ezt követte a településünnep megnyitója, amely után a könnyed szórakozásé volt a főszerep. Két színpadot is felállítottunk annak érdekében, hogy mindenki megtalálja a neki tetsző műfajt – mondta el lapunknak Angyal Jenő polgármester.

 

Már a kora délelőtti órákban elkezdődött a sürgés-forgás, a falu apraja-nagyja készítette a finom falatokat, így például sült a krumplis laska és a kolbász, valamint nyúlt a rétes. A kirakodóvásár színes forgataga mellett elhelyezkedő színpadon olyan előadók biztosították a jó hangulatot, mint például az Apostol zenekar.

A rockzenét kedvelő látogatók sem maradtak dallam nélkül, hiszen számukra a közeli téren olyan közkedvelt fiatal előadók szolgáltatták a talpalávalót, mint a Lastday­flyers vagy a Kottán kívüliek együttes.

Kiemelt fotó: Javában készül már a falunapi finomság, Fotó: Ladóczki Balázs/N.M.H.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában