Segítség

2018.08.29. 15:33

Kaput nyitott a karrierpont Salgótarjánban

A Nők a családban és a munkahelyen konstrukció keretében a Jonathan Livingston Seagull Alapítvány valósítja meg nő- és családbarát projektjét.

Palchuber Kinga

 

Az auditálást Soltész Anikó (bal szélen) végezte Fotó: NMH

A célok között megfogalmazták a gyengébbik nem munkaerőpiaci helyzetének javítását, a munkaképes korú nők foglalkoztatottságának növelését, valamint a család és a munka összeegyeztethetőségének előmozdítását.

A program szolgáltatásait Salgótarjánban, a Meredek út 9. szám alatt kialakított Család és Karrierpontban koordinálják. A nőközpont a napokban sikeres auditáláson esett át, a vizsgálatot Soltész Anikó, a Családbarát Ország Nonprofit Kft. szakmai-módszertani tanácsadója végezte.

Az eljárás megállapította, hogy a szakmai infrastrukturális feltételek, a szervezeti felépítés, illetve a működési folyamatok egyaránt megfeleltek a projekt elvárásainak.

Ezentúl tehát a Család- és Karrierpont hivatalosan is nyitva áll az érdeklődők előtt. Munkatársait hétfőnként, szerdánként és péntekenként 9 és 14 óra között, míg kedden és csütörtökön 12-től 18 óráig bárki felkeresheti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában